Επαρχιακή Ομάδα του Βοναπαρτιστικού Κινήματος, 17 Φεβρουαρίου 2015

DRAPEAU DU MOUVEMENT BONAPARTISTE

ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

 ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!

            « Για την τιμή της Γαλλίας, και για τα ιερά συμφέροντα της Ανθρωπότητας »

                   (Μέγας Ναπολέων, Σάββατο 8η Μαρτίου του έτους 1800)

♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔

Aigle_Empire_MOUVEMENT BONAPARTISTE

Απόφαση 17ης Φεβρουαρίου 2015

Προοίμιο

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κοπεγχάγη (Δανία), στο  Παρίσι, στην Μοντρούζ καθώς και με τον θάνατο ενός αξιωματικού της αεροπορίας μας στην Αλμπαθέτε (Ισπανία), το Κίνημα των Βοναπαρτιστών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις στις οικογένειες των θυμάτων και τους αποτίει φόρο τιμής. Το Βοναπαρατιστικό Κίνημα επαναβεβαιεί, ως γαλλόφωνο εθνικό, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο κίνημα την υποστήριξη μας στους αξιωματικούς των σωμάτων αφαλείας καθώς και στις οικογένειές αυτών και των θυμάτων της τρομοκρατίας και του πολέμου.

 

Άρθρο Ι

Μέσα από την βάση του επαρχιακού μας κινήματος και την 215η επέτειο του Νόμου 28, του Όγδοου Χρόνου (Ημερολόγιο Γαλλικής Επανάστασης. Στο Γρηγοριανό Ημερολόγιο είναι το έτος 1800) της Δημοκρατίας αναθετούμε συγκεκριμένα στην τοπική αυτοδίοικηση, ως έκπροσωποι του  Βοναπαρτιστικού Κινήματος στα γαλλικά διαμερίσματα (αντίστοιχα των ελληνικών νομών), να προωθήσει τον αγώνα μας για τον « Kυανό της Γαλλίας », (γαλλικό εθνικό σύμβολο που τιμά τους βετεράνους και τα θύματα πολέμου) καθώς και την υποστήριξή μας σε άλλα ιδρύματα και υπηρεσίες οι οποίες προσφέρουν βοήθεια στους βετεράνους, τις χήρες πολέμου, τα ορφανά του πολεμού, τα θύματα του πολέμου και της τρομοκρατίας όπως επίσης και στις οικογένειες στρατιωτικών και αξιωματικών των σωμάτων ασφαλέιας που τραυματίστηκαν ενώ εκτελούσαν το καθήκον τους.

 

Άρθρο ΙΙ

Αιτούμαστε από την τοπική αυτοδίοικηση στην ίδια περίπτωση να προωθήσει τον αγώνα μας ισότιμα με τις δικιές τις ομάδες και βουλευτές στους γαλλικούς δήμους. Συγκεκριμένα ζητούμε :

1: Πρόσβαση στην Δικαιοσύνη, γνώση και κατανόηση του Νόμου

2: Πρόσβαση στην εκπαίδευση αντάξια της έννοιάς της σύμφωνα με τις αξίες του Νόμου της 10ης Μαΐου του 1806

3: Υποστήριξη για αστέγους, ανάπειρους, φτωχούς ή ανθρώπους που ζουν σε άθλιες οικειακές συνθήκες

4: Υποστήριξη των αγροτών και των μελισσοκόμων

5: Να σώσει, να αναγεννήσει και να διατηρήσει την εθνική και παγκόσμια κληρονομιά μας

6: Να προωθήσει γνώση για τα έργα των τεσσάρων Γάλλων Αυτοκρατόρων μας και να υπερασπιστεί την μνήμη τους

7: Να φροντίσει για συνδιαλλαγή, ομόνοια και πατριωτική αποκατάσταση

 

Άρθρο ΙΙΙ

Απογορεύεται αυστηρά, στους ηγέτες του κινήματός μας, ανεξάρτητα των καθηκόντων τους να δημοσιεύουν και να διαβιβάζουν, με μέσα επικοινωνίας που ανήκουν στο Βοναπαρτιστικό Κίνημα, τα σχόλια, τα άρθρα ή θέσεις που έχουν υιοθετηθεί από ομάδες ή άτομα που δεν έχουν αναγνωρισθεί επίσημα ως σύμμαχοι στον αγώνα μας. Οι συγγραφείς δημοσιεύσεων που μας αφορούν και που δεν έχουν εγκριθεί από το κίνημά μας πρέπει να ταυτοποιούνται επωνύμως, εκτός της περιπτώσης που έχουν λάβει, από πριν, έγκριση ανωνυμίας από τον Πρόεδρο.

 

Άρθρο ΙV

H βάση δεδομένων και στοιχειών που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμη στους ακτιβιστές και υποστηρικτές μας. Θα συνεχίσει να βελτιώνεται και θα αναδιοργανωθεί έτσι ώστε να διευκολυνθεί η χρήση της.

 

Άρθρο V

Η παρούσα απόφαση θα δημιοσιευθεί σε γλώσσες που χρησιμοποιούνται μέσα στο κίνημά μας, ξεκινώντας με γλώσσες όπως είναι τα Γαλλικά, τα Ισπανικά, τα Αραβικά και τα Αγγλικά.

 

Άρθρο VI

Η εθνική γραμματεία Εσωτερικού του κινήματός μας έχει ανατεθεί, ανεξάρτητα από κάθε δυσκολία, στο να εκτελέσει την παρούσα απόφαση

 

Παύλος-Ναπολέων Καλάν

Πρόεδρος του Βοναπαρτιστικού Κινήματος.

A propos Mouvement Bonapartiste

JOURNAL OFFICIEL DE LA RÉPUBLIQUE FRANÇAISE 6 février 2010 1016 - * Déclaration à la préfecture de Meurthe-et-Moselle. MOUVEMENT BONAPARTISTE Objet : défendre, faire connaître et étendre les principes et valeurs du Bonapartisme. Il s’appuie sur l’adhésion populaire à une politique de redressement conjuguant les efforts des particuliers, associations et services de l’État. Le mouvement défend les principes bonapartistes sur lesquels il est fondé, et qui régissent son fonctionnement intérieur. Il défend également la mémoire de Napoléon le Grand, ainsi que celle de Napoléon III et de leurs fils, Napoléon II et Napoléon IV. Il reconnait Napoléon IV comme ayant régné sans avoir gouverné, en vertu du plébiscite de mai 1870. Le mouvement ne reconnait pas d’empereur après 1879, en vertu de l’absence de plébiscite. Républicain, il privilégie le bonheur, les intérêts et la gloire des peuples, et n’envisage de rétablissement de l’Empire que si les fondements en sont républicains et le régime approuvé par voie référendaire.
Cet article, publié dans décision présidentielle, Intérieur, est tagué , , , , , , . Ajoutez ce permalien à vos favoris.

2 commentaires pour Επαρχιακή Ομάδα του Βοναπαρτιστικού Κινήματος, 17 Φεβρουαρίου 2015

  1. Ping : Για μια πραγματική μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη | mouvementbonapartiste

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.